Generelt om persondatapolitik
Hos Dan-How Perforation ApS tager vi vores kunder og deres data seriøst. Derfor overholder vi også alle kravene for GDPR; altså persondatapolitik. Denne politik om behandling af personoplysninger beskriver, hvordan Dan-How Perforation ApS indsamler og behandler oplysninger om dig som kunde.

Dataansvarligs kontaktoplysninger
Dan-How Perforation ApS
CVR nr: 37 39 42 54
Adresse:  Cikorievej 6
Postnummer: 5220
By: Odense
Tlf: +45 66 12 32 71
Email: dan-how@dan-how.com


Hvilke personoplysninger indsamler vi, og hvilke formål har de
Når du besøger Dan-How Perforation ApS indsamler vi helt automatisk oplysninger om dig og din brug af vores webshop. F.eks. indsamler vi oplysninger om hvilken type browser du benytter, hvilken enhed du benytter, samt din IP-adresse. Formålet med dette er for at optimere vores hjemmeside og skabe bedre brugeroplevelse til dig som kunde, samt foretage målrettet analyse af hjemmesiden, ved f.eks. at analysere på antal besøgende på hjemmesiden om dagen, hvilken browser du benytter, hvilken enhed du benytter osv. Denne databehandling af oplysninger er nødvendig for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre vores hjemmeside og systemer, samt sørge for at vores hjemmeside virker korrekt på de forskellige browsere, enheder m.m. Desuden er vores formål også at sikre, at vores hjemmeside er relevant, og bliver benyttet og besøgt, som ønsket.

Når du udfylder vores kontaktformularer indsamler vi kun de oplysninger som du selv giver, f.eks.:

  • Navn, adresse, tlf. nummer, email-adresse, og den besked du sender ind.

Formålet med at indhente disse oplysninger er, at vi som firma gerne vil kunne besvare den besked, som du har indsendt gennem vores kontaktformular. Anmoder du desuden os om, at vi kontakter dig, skal vi også bruge dine oplysninger for, at kunne dette. 

Modtagere af Personoplysninger
Gennem vores analyse af vores hjemmeside, se afsnit ovenover:

Hvilke personoplysninger indsamler vi, og hvilke formål har de?
Vi anvender eksterne samarbejdspartnere via virksomheder som Google. Disse virksomheder er data behandlere, og må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse.

Den ene af denne databehandler, Google Analytics er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens artikel 45. Se følgende link om.

Dine rettigheder
Vi som den dataansvarlige, vil oplyse dig om dine rettigheder som du har som kunde. Du som kunde har ret til at få indsigt i de oplysninger vi gemmer om dig, sletning af de oplysninger om dig, hvis det ønskes, begrænse behandlingen, indsigelse, samt til at klage.

Hvis behandlingen af personoplysningerne er baseret på et samtykke, kan dette samtykke altid trækkes tilbage. Hvis du ønsker at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder, kan du kontakte os her:

Dan-How Perforation ApS
CVR nr: 37 39 42 54
Adresse:  Cikorievej 6
Postnummer: 5220
By: Odense
Tlf: +45 66 12 32 71
Email: dan-how@dan-how.com


Sletning af persondata
Personoplysningerne opbevares kun så længe det er nødvendigt i forhold til de formål, hvortil oplysningerne behandles. Hvis du ønsker at få slettet dine kundeoplysninger, kan du kontakte os. Du finder vores kontaktoplysningerne på siden “kontakt” eller i bunden nederst på hver side i den grå bjælke (footer).

Sikkerhedsforanstaltninger
Vi har taget brug af flere sikkerhedsforanstaltninger for at sikre dine persondataoplysninger. Disse sikkerhedsforanstaltninger skal sikre at dine oplysninger ikke kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

Kun medarbejdere der har et oprigtigt behov for, at få adgang til dine persondataoplysninger, for at udføre deres arbejde, har adgang til disse. Ydermere er der foretaget flere tekniske tiltag for at sikre dine personoplysninger. Vores hjemmeside er HTTPS, og dermed SSL certificeret.